onsdag den 28. marts 2018

Skiferie i Sverige


Der er mange steder, som man kan vælge at tage på skiferie.
Man kan blandt andet tage på skiferie i Sverige

Sverige har flere forskellige skisteder at vælge imellem.
Man kan selvfølgelig køre hele vejen til Sverige. Men man kan også vælge at tage med Oslobåden, og så køre fra Oslo og hen til et af skistederne.

Ombord på Oslobåden kan man forkæle sig selv med lækkert mad, drinks og wellness. Man får samtidig set lidt af Norge, når man kører hen til Sverige. Og så kommer man selvfølgelig på skiferie.

Når man skal hjem fra skiferie, så kan jeg lige forestille mig, at det må være lækkert at få en gang massage ombord på Oslobåden eller bare at ligge i deres pool eller jacuzzi. Ens krop kan sikkert godt være øm efter en gang skiferie, og der er da ingen mere perfekt måde at slutte sådan en ferie af på end med en omgang massage og selvforkælelse.

Jeg vil gerne prøve at komme på skiferie på et tidspunkt. Det har jeg ikke prøvet. Jeg er dog ret sikker på, at jeg ikke skal prøve en af de store bakker. Men bare jeg kommer ned af en bakke, så er jeg stolt af mig selv. Det med fart og højder på en gang, det er ikke lige min kop te, men jeg vil stadigvæk gerne prøve at stå på ski.

Inde på DFDS' hjemmeside kan du læse om de forskellige skisteder i Sverige(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar