onsdag den 28. marts 2018

En weekend i København


Jeg og Brian har talt om at tage over til min søster og hendes mand i en weekend på et tidspunkt. De bor på Sjælland. Ca en time fra København.
Der er mange ting, som jeg og Brian gerne vil se i København.

Men hvis man nu ikke kender nogen, som man kan sove ved på Sjælland, så kan man vælge at bo i en af Charlottehavens lækre ferielejligheder i København

De har møblerede ferielejligheder, hvor der både er køkken, bad, stue og soveværelse. På hotellet har de mange lækre faciliteter. De har et fitnesscenter, et område med pool og saunagus, og så har de også en cafe.
Det lyder så lækkert. Jeg kunne godt tænke mig at prøve og bo der på et tidspunkt i en weekend.
Det ligger på Østerbro, så der er hurtig adgang til alle Københavns seværdigheder.

Jeg og Brian kunne godt tænke os at komme på Bakken for at se Korsbæk. Jeg er helt vild med Matador, så det ville være mega fedt at se Korsbæk.
Jeg ville også gerne ind i Tivoli til jul. Der er så smukt til jul. Der er pyntet så fint, og der er så mange boder osv. Det vil jeg gerne vise Brian.
Så vil jeg gerne se Den Lille Havfrue. Den har jeg aldrig set. Jeg vil gerne gense der, hvor Huset på Christianshavn er optaget. Det vil jeg også gerne vise Brian.

Så hvis I også gerne vil besøge København, så kan jeg anbefale jer at kigge forbi Charlottehavens hjemmeside og læse om deres ferielejligheder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar