mandag den 26. marts 2018

Hvis du elsker at lave mad


Hvis du elsker at lave mad, og du gerne vil arbejde med det, så skal du overveje at begynde at gå på Hotel- og Restaurantskolen. Det er Nordeuropas største madskole

Man kan tage uddannelser som ernæringsassistent, kok eller tjener. Man kan tage grundforløbet til bager og konditor og grundforløbet til gourmetslagter.

Man kan også tage en 10. klasse på skolen. Der er tre forskellige måder, som man kan tage en 10. klasse på. Udover de boglige fag, som en 10. klasse kræver, så kan man samtidig få lov til at snuse til det at stå i et køkken. Så hvis man er i tvivl om, om man gerne vil tage en uddannelse indenfor noget med mad, så kan man fx tage sin 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen, hvor kan se, om det er noget for en at arbejde i et køkken.

Hvis du bare godt kan lide at lave mad, så kan du finde opskrifter inde på deres hjemmeside. De har både opskrifter på en cocktail, på hovedretter, desserter samt tilbehør.
Der er rigtig mange lækre opskrifter derinde.

Jeg synes, at skolen lyder som en rigtig god og spændende skole for dem, der ønsker at arbejde indenfor denne branche.
Skolen har fx deres egen urtehave, fitnessrum og bistro.
Jeg synes, at det er fedt, at de har deres egen urtehave, da de så kan bruge deres egne råvarer til tingene. Men nu går jeg også meget op i køkkenhave jo. Så at en skole har deres egen urtehave, det synes jeg er rigtig godt.

Du kan læse meget mere om deres uddannelser inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar