onsdag den 28. marts 2018

Lækre havemøbler


Hos IDEmøbler har de et stort udvalg af havemøbler

Jeg elsker at kigge på havemøbler. Nok fordi, at jeg indeni mit hoved forestiller mig, hvordan jeg ville indrette en have, hvis jeg havde en.

Hvis jeg havde en have, så kunne jeg godt tænke mig nogen "almindelige" havemøbler. Altså et bord og nogen stole, og et andet sted i haven ville jeg have nogen loungemøbler.

IDEmøbler har så mange lækre havemøbler. Og en anden god ting er, at de har tilbud på rigtig mange af deres havemøbler lige nu.

Jeg ville også have en liggestol i min have, så jeg kunne ligge udenfor og læse i en god bog.

Udover at købe havemøbler, så kan man også få inspiration inde på IDEmøbler.dk til ens haveindretning. Derudover kan man også læse om, hvordan man skal pleje ens havemøbler.
For at undgå, at der kommer alger på dem osv. så skal de behandles. Det kommer selvfølgelig også an på hvilke materialer, at ens havemøbler er lavet i. Men alt sådan noget kan man læse om derinde.

I dag begyndte det at sne her. Det er mega øv. Men der ligger ikke noget sne. Heldigvis. Jeg kan godt lide sne, men nu er vi et stykke inde i foråret, og jeg og Brian har planer om snart at lave en køkkenhave i hans have. Og jo senere, at tingene bliver sået, jo senere kommer de selvfølgelig også op af jorden.

Så lad os håbe, at vejret snart bliver bedre(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar