mandag den 26. marts 2018

Hjemmelavet slik


Da jeg var barn, der lavede vi nogen gange hjemmelavet bolsjer.
Min mor havde en veninde, der var god til at lave hjemmelavet bolsjer, og som havde de rigtige redskaber.
Min mor lærte det så af hende.
Det var sjovt at prøve og lave sine egne bolsjer, og så smagte de også rigtig godt.

Vi har også prøvet at lave det i skolen engang. Men jeg husker specielt de gange, at vi lavede det med vores mor.

En af de ting, som man skal bruge, når man laver bolsjer, det er en silikonemåtte til bolsjer

Det er en måtte, hvor man ligger den varme masse på. Man skal så bruge en form for dejskraber, som er beregnet til bolsjer, og det skraber man så massen sammen på måtten indtil, at den bliver tyk.
Man skal passe på, når man laver bolsjer, da det er rigtig varmt, og man kan let komme til at brænde sig eller ødelægge ens køkkenting. Derfor er det blandt andet vigtigt med en silikonemåtte.



Men hvis man har de rigtige ting, så er det rigtig sjovt at lave ens egne bolsjer.
Et godt råd til at undgå at bolsjerne klister sig, når man har lagt dem i et glas er, at når bolsjerne er kolde, så kan man lige rulle dem i lidt flormelis og derefter lægge dem i glasset.

Har I prøvet at lave hjemmelavet bolsjer(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar