tirsdag den 21. juni 2016

Studenterfesterne nærmer sig


For tiden bliver mange unge studenter, og det betyder ofte studenterfester, hvor man fejrer, at man endelig er færdig med 3 års skole. Eller det kommer jo an på hvilken skole, man har gået på. Men ofte er det 3 år.

For et par år siden var jeg selv til studenterfest ved min svoger. Det var sommer, og vejret var rigtig lækkert, så det blev holdt udenfor.
Det var en hyggelig fest. Vi fik kød, der var grillet og en buffet.

En lækker grillbuffet er populært ved mange sommerfester. Og det forstår jeg godt. Jeg elsker buffet. Specielt fordi jeg er så kræsen, så det er rart, at man kan tage det, som man nu bedst kan lide.
Der er simpelthen så mange lækre ting, der kan grilles som fx asparges. Noget andet der også er lækkert, det er gulerødder, som har været grillet, hvor man så kommer dem i en lækker salat.
Majskolber er virkelig også lækre at grille. Hvis man putter lidt smør på majskolberne inden, at de bliver grillet, så kommer de til at smage lidt af salt bagefter. Det smager vildt godt.

Når man skal holde fx en studenterfest, så kan man enten vælge selv at lave maden eller at bestille det udefra. Når man bestiller det udefra, så slipper man for alt det forberedelse, som der hører med til at lave en buffet som at ordne salat osv. Det synes jeg personligt er lækkert at slippe for. Så kan man koncentrer sig fx om bordpyntet osv.

Kender I nogen lækre ting, som man kan grille(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar