onsdag den 22. juni 2016

Jeg troede bare, at man valgte den, der var pænest?


Jeg sad og læste en artikel inde på Q om bikiniker der passer til ens kropsform
Jeg anede ikke, at der var bestemte bikinier, der passede til bestemte kropsforme.
Jeg har da bare altid valgt den bikini, som jeg synes, der sad bedst, og som jeg synes, der var pænest.

Nu kunne jeg aldrig drømme om at gå i bikini, men det er, fordi jeg ikke ligefrem er tynd som en vandrende pind. Så jeg vil helst ikke vise for meget af min krop frem.

Nååååh, det var det, som jeg ville gøre i dag.
Ja, sorry jeg har gået og tænkt på, hvad det var, som jeg ville huske at gøre i dag.
Og nu dukkede det pludselig op: Nemlig at tage ud i Bilka og kigge efter en badedragt.
Det var det, som jeg havde glemt, at jeg gerne ville.

Jeg er bestemt heller ikke glad for at skulle vise mig frem i badedragt, så jeg håber ikke, at jeg ligefrem får brug for at tage min badedragt på i Frankrig, men det er godt at have en med, fordi hvis det nu bliver så varmt, at jeg ikke kan holde andet ud end at ligge i poolen. Det kan være, at jeg bliver så desperat på grund af varmen, at jeg skider hul i, at andre skal se mig med badedragt.

Nå men tilbage til det med bikinier, der passer til ens kropsform.
Ja, det er selvfølgelig godt med nogen råd. Men da jeg læste nogen af rådene, så tænkte jeg lidt, at det vidste jeg da egentlig godt i forvejen. Som fx tips under "Bikini-tips til dig med en stor bagdel"
der er der dette tip "Undgå bikinitrusser, der er for små. Det giver indtryk af fire baller og gør ikke noget godt for dig."
Der må jo åbenbart være nogen, der har en stor bagdel, der vælger at tage alt for små bikinitrusser på. Ellers havde de vel ikke skrevet det?

Men der er et råd, der mangler. Det er rådet om at huske ikke at vælge alt for store bikinitrusser. Det har jeg engang prøvet før. Dengang jeg var teenager, og hvor jeg var slank. Der gad jeg ikke have nogen bikinitrusser, der endte med at sidde halvt oppe i røven, så jeg købte dem, så de dækkede begge baller helt. Da jeg kommer hjem og prøver dem på, så ligner det mormor-trusser. Ikke fordi der er noget galt med mormor-trusser. Men det var ikke sejt at have bikinitrusser, der lignede mormor-trusser, da jeg var 14-15 år. De var virkelig alt for store. Så jeg kunne da lige forstille mig, hvordan de havde siddet, hvis jeg havde haft været i vandet med dem. Så ville jeg da først ende med at flashe røv.

Dette indlæg er selvfølgelig ikke for at gøre grin med nogen.
Det er bare min mening. Jeg har aldrig rigtig vist, at der var bikinier, der passede til forskellige kropsformer (tydeligvis ikke eftersom, at jeg havde valgt nogen bikinitrusser, der var alt for store.)

Har I nogen bikini-tips, som I har lyst til at dele(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar