søndag den 26. juni 2016

Årh nej, virus på computeren


Forleden dag der fuckede min computer totalt op. Jeg kunne ikke bruge den til at arbejde på, og bare jeg gik ind på en hjemmeside, så gik den amok.

Jeg troede virkelig, at jeg skulle have sendt computeren til reparation. Det er rigtig rart, at der er nogen, der kan hjælpe med reparation af ens computer
Altså jeg er total blank, når det kommer til computere.
Ofte hvis jeg skal have oprettet noget, så gør Casper det, og så skal han bare vise mig, hvordan jeg logger på fremover. Alt det med hvordan man gør det osv. det virker forvirrende.

Så jeg forstod virkelig intet af, hvad der skete, da min computer gik amok. Jeg troede, at det var en virus. Det var det så også. Casper kiggede på den. Han købte et program, der fjerner al virussen og forebygger, at samme problem ikke sker igen.
Men først selvom han havde brugt det program, så ville computeren stadigvæk ikke virke. Og der talte vi om, at den skulle sendes til reparation, så nogen der kender til computere kunne se på det.
Men så fandt Casper ud af det, og så virkede det, og nu er virussen væk.

Det er så rart bare at vide, at der findes folk, der kan hjælpe en med ens computer, hvis nu at man slet ikke kan finde ud af det. Så slipper man for at skulle ud og ofre penge på en ny computer. Heller betale en for at ordne den end, at man skal ud og bruge flere tusinde kroner for en helt ny. Okay, hvis ens computer trænger til det, så er det jo fint, men jeg fik ny computer i oktober sidste år, så jeg vil ikke have en ny computer allerede.

Men det kan godt betale sig at få professionelle til at kigge på det, hvis man selv har opgivet det.
Et sted jeg kan anbefale, det er hos CBC. De har forhandlere i hele landet.

Det var bare et lille tip om en god virksomhed, der kan hjælpe ang. computere(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar