søndag den 26. juni 2016

Et tip om en fin gave til nyuddannede


Hvis du kender en, der lige er blevet uddannet som sygeplejerske, læge eller social og sundheds assistent, så kan du købe et fint navneskilt

Man kan få dem både som firkantet navneskilte og som ovale, og så er der forskellige farver at vælge imellem. Samtidig så får man skrevet personens navn på skiltet.

Jeg synes, at det er sådan en fin gave til en, der lige er blevet uddannet indenfor sundhedsplejen.
Det kan også være, at man selv kender en, der arbejder indenfor sundhedsplejen, og man gerne vil give personen sit eget personlige navneskilt, så kan man også købe sådan et.
Det ville da være en fin fødselsdagsgave eller julegave.
Det synes jeg.

Jeg elsker, når man gør tingene lidt mere personlige fremfor, at alt bare er standard.
Og man vil helt sikkert få nogen fine bemærkninger om ens fine navneskilt. Fordi de er da så fint, at man ikke kan undgå at ligge mærke til dem.

Jeg er personligt helt vild med hjemmesiden Color4care. Jeg elsker deres farverige udvalg.
Jeg har selv haft ønsket mig et af deres sygeplejeure engang til jul. Det var inden, at jeg stoppede med skolen. Der synes jeg, at det kunne have været rart at have sådan et ur til, når jeg skulle til eksamen, så jeg kunne holde øje med klokken, eftersom at man ikke må have mobiler med inde til forberedelse til eksamen.

Så selvom man ikke er uddannet indenfor det område, så er der altså flere ting, som man også godt kan bruge sådan i hverdagen. Ligesom med det ur.

Jeg kan i hvert fald anbefale jer hjemmesiden, hvis I leder efter en gave(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar