fredag den 21. december 2018

Verdens bedste familieferie


Hvis man gerne vil på en ferie med ens familie, hvor der er børn med, så kan man vælge at tage på ferie med Spies. De har noget, der hedder Sunwing Family Resorts, som er Spies' egne familiehoteller.

Hos Spies har de et stort udvalg af familieferier

De har blandt andet familieferier til Kreta, Mallorca, Rhodos, Cypern, Gran Canaria og Tenerife samt til andre steder.

Hvis man går ind på et af de familievenlige ferier, så kan man læse om hotellet. Ved flere af hotellerne er der børnepool og Skandinavisk børneklub. Ved nogen af hotellerne er børnepoolen også opvarmet.

Der er også aktiviteter for børn og unge. For børn er der skattejagt og et Mini Land, hvor der flere gange om ugen er åbent hus, hvor børn og voksne kan kigge forbi for at lege, male eller se film.
For unge er der pizza- og filmaften, og der er en Teen Lounge, hvor de unge kan mødes og hænge ud.

Der er rigtig mange aktiviteter for børn, unge og voksne. Men hvilke aktiviteter der er, det er forskelligt fra hotel til hotel. Der er nogen af de samme som skattejagt osv. Men der er forskellige aktiviteter. Så man kan eventuelt finde det hotel med de aktiviteter, som man synes passer bedst til ens familie.

Det lyder rigtig lækkert, når jeg er inde og læse på de forskellige hoteller. Og så ser det bare vildt lækkert ud på billederne.

Jeg får helt lyst til at tage af sted.

Men jeg kan anbefale jer at kigge forbi hjemmesiden, hvis I skal på en familieferie(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar