onsdag den 26. december 2018

Fysioterapiudstyr


Hos Kallistos Equipment har de et stort udvalg af fysioterapiudstyr

De har mere end 25 års erfaring af salg til fysioterapeuter. De sørger for hele tiden at holde sig opdateret med ny viden, så de kan sælge det bedste udstyr til deres kunder.

Af fysioterapiudstyr har de blandt andet behandlerbrikse eller også kaldet massagebrikse. Der har de et stort udvalg af forskellige slags brikse. De har også brikse, der er transportable. De er i sær gode til, hvis man er en kørende massør eller fysioterapeut. Man kan derfor altid have en massagebriks med sig, når man kører ud til ens kunder.

De har også udstyr til træning. De har fx store bolde. De er gode til at lave øvelser på. Jeg har engang gået på et træningshold hos min fysioterapeut, hvor vi trænede på de bolde. Det var et ryghold, som jeg gik på. Og det er rigtig god træning mod ryggen.

Hos fysioterapeuter og læger osv. har de ofte plakater hængende på væggen af kroppen og organer.
Hos Kallistos Equipment har de anatomiske plakater. De har plakater, hvor man kan se kroppens forskellige muskler.

Derudover har de også lamper, klinikstole samt andet udstyr.

Det er ikke kun ting til fysioterapeuter, at de sælger udstyr. De har også udstyr til kosmetologer, fodterapeuter og hospitaler.

Hvis du står med en klinik, og du mangler noget nyt udstyr, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi hjemmesiden og læse om dem og deres produkter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar