onsdag den 26. december 2018

Lauritz.com køber dine møbler


Hos Lauritz.com kan man købe en masse flotte møbler. De har blandt andet møbler fra mærkerne Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Børge Mogensen.

Men de har også møbler fra andre mærker og fra ukendte mærker. Det kan være antikke møbler, hvor kunsteren ikke er kendt.

Men de sælger ikke kun møbler. Hvis man har et møbel, så kan man få det vurderet hos dem.
De opkøber nemlig også møbler

Man kan møde op ved et af deres auktionshuse med det møbel, som man ønsker at få vurderet. Men man kan også sende en besked via deres system på hjemmesiden. Der kan man sende billeder og skrive om det møbel, som man ønsker at få vurderet.

Jeg har selv skrevet til dem for at få noget julepynt vurderet. Det var godt nok ikke et møbel. Men jeg ville høre, om det var noget værd og historien om det stykke julepynt. Jeg fik svar dagen efter, og jeg fik lidt information om produktet. Så jeg kan i hvert fald anbefale jer at bruge deres system online med at få ting vurderet, hvis man ikke bor tæt på et af deres auktionshuse.

Jeg kan specielt godt lide mærket Arne Jacobsen. Jeg kan godt lide designet på hans møbler.
Lige nu har Laurtiz.com et stort udvalg af møbler fra Arne Jacobsen.
Lige nu kan man finde Myrestolen, "Syver" barstole og Svanen som lænestol.

Men det er ikke kun stole, at de har fra Arne Jacobsen.Der er også borde som spiseborde, cafeborde og sofaborde. Derudover er der også sofaer.

Hvis du ønsker at få et møbel vurderet, så kan du læse mere om det inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar