onsdag den 26. december 2018

Beskyttelse af din ovnbund


Når man laver mad i ovnen som fx kød, så så kan der nogen gange rende lidt fedt ned i bunden af ovnen. En ovnbund bliver let fedtet og beskidt.

Hos AllCooking.dk har de en ovnbundsmåtte
Det er en, som man lægger i bunden af ens ovn. Når man har lavet det mad, som man skal i ovnen, så tager man den nemt ud og tørrer den af. Så kan den genbruges næste gang, at du skal alve noget i ovnen.

Man kan eventuelt lægge den tilbage i ovnen, så den har sin faste plads der, men man kan også opbevare den sammenrullet et andet sted.

Den kan tåle op til 250 grader varme. Den kan dog også tåle 300 grader men kun kortvarigt. Det der kan ske, når den er inde i ovnen ved så høj en varme som 300 grader, så forkortes produktes levetid.

Hos AllCooking.dk har de også bagefolier og stegefolier, bolchemåtter og grillmåtter.

Jeg kan godt lide, at man kan genbruge ting. Og det er godt for miljøet, at man ikke bare smider bagepapir ud hver gang. Her kan man genbruge måtterne gang på gang.

En ovn kan være svær at rengøre, hvis man ikke får den rengjort hver gang, når man har brugt den. Så man sparer en masse tid og kræfter på at bruge en ovnbundsmåtte.

Hvis du står og mangler lidt inspiration til nogen lækre opskrifter. Så har de nogen opskrifter inde på hjemmesiden. De har en opskrift på nogen lækre muffins med Nutella. De har også kiks med kerner, som minder lidt om knækbrød eller en form for sundere kiks.
Så har de en opskrift på en tal-kage/bogstav-kage. Der får man også inspiration til, hvordan man pynter sådan en kage.

Uanset hvad kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar