torsdag den 29. november 2018

Hjemmelavet bolsjer


Jeg har prøvet at lave hjemmelavet bolsjer, da jeg var barn sammen med min mor. Det gjorde vi flere gange. Vi lavede blandt andet lakridsbolsjer.

Når man laver hjemmelavet bolsjer, så er det vigtigt, at man har de rigtige ting, som man skal bruge. Det er en meget varm masse, som man bruger, så det er vigtigt, at det er det rigtige udstyr, at man har.

Man skal blandt andet bruge en silikonemåtte til bolsjer
Der skal man have den varme masse på. Der kan man ikke bare bruge et plastikskærebræt, da det er en meget varm masse, så det skal være en silikonemåtte, der kan tåle så varme grader.

Hos Silcofa.dk har de silikonemåtter, som kan bruges til bolsjer.
Silikonemåtter til bolsjer kan bruges igen og igen.Vi prøvede også at lavede to farvede bolsjer, da jeg var barn. Men vi blev aldrig så gode, at vi kunne lave sådan nogen fine nogen som på billedet.

Vi lavede også bolsjer engang i hjemkundskab. Det var også sjovt.

En anden ting, som man skal have, når man laver bolsjer, det er nogen handsker, der er beregnet til at lave bolsjer med. Igen, da det er en meget varm masse, som man står med.

Hos Silcofa.dk kan du læse mere om silikonemåtter samt hvilke fordele, der er ved at bruge en silikonemåtte. Du kan også læse om, hvad man ellers kan bruge en silikonemåtte til.

Har I før prøvet at lave hjemmelavet bolsjer(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar