søndag den 25. november 2018

En grillmåtte


En grillmåtte kan både bruges i ovnen og i ens grill.
En grillmåtte bruger man, så maden ikke brænder på.
Hvis man anvender den i grillen, så må man ikke placere den direkte i flammerne, da den ikke tåler direkte varme.

Hvis man køber en grillmåtte hos AllCooking.dk, så får man to med i en pakke. Derinde kan man også læse om, hvordan man bruger den i ens grill.

Det gode ved en grillmåtte er, at man kan klippe i den, så den netop passer til fx ens grill.

En grillmåtte kan også genbruges igen og igen. Man kan nemlig gøre den rent efter brug. Når man skal opbevare den, så skal man opbevare den fladt.

En grillmåtte kan bruges til fx fisk, grøntsager eller bøffer. Når man bruger en grillmåtte, så hænger maden sig ikke fast i i ens grillrist.

Jeg har i sær oplevet, at når jeg har lavet hakkebøffer og grillet dem på grillen, så kan de godt hænge lidt fast i grillristen. Jeg kan godt lide hjemmelavet bøffer til hjemmelavet burger. Det smager rigtig godt, når man griller bøfferne. Men ved at bruge en grillmåtte, så kan man undgå at fx bøffen sætter sig fast.

Grillmåtterne hos AllCooking.dk er Non-stick. Det betyder, at maden ikke hænger sig fast.

Hvis du derimod står og mangler en ovnbundsmåtte, der beskytter bunden af ens ovn for fedtstoffer, så kan du også finde det inde på hjemmesiden.
Men de har også bagefolier og stegefolier og bolchemåtter.

Bagefolier og stegefolier er ligesom bagepapir. Det kan bare bruges igen og igen. Man kan nemlig også her rengøre det efter brug.

Jeg kan klart anbefale jer at kigge forbi hjemmesiden. Det kan være, at nogen af deres ting skal på jeres ønskeliste i år(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar