mandag den 15. august 2016

En billig ferie


Jeg har før skrevet om afbudsrejser her på bloggen, hvor jeg skrev, at jeg ikke var så meget for at tage på en afbudsrejse. Det var blandt andet på grund af, at jeg godt kan lide at vide tingene i god tid.
Jeg vil gerne planlægge det inde i mit hoved. Og det synes jeg, at jeg vil have svært ved, når det er en afbudsrejse, da man jo netop ikke ved helt sådan præcis, hvor man tager hen før et par dage før.

Men jeg var inde på Spies og kigge. Bare for sjov. De har nogen virkelig billige afbudsrejser til Tenerife
Jeg synes, at mange af de der afbudsrejser altså er virkelig billige.
Så jeg tror faktisk godt, at jeg kunne finde på at tage på en afbudsrejse. Altså ikke nu men måske i fremtiden. Jeg vil i hvert fald ikke udelukke muligheden. Men jeg er jo meget typen, der planlægger. Så jeg tror, at det kun vil være en weekend eller forlænget weekend, at vi ville tage af sted.
Fordi det føles ikke så skræmmende som at tænke på, hvis det var 14 dage. Jeg tror, at det er, fordi at der vil jeg gerne have alting på plads inde i hoved i god tid, hvis jeg skal være længere tid væk. Også på grund af babyerne.

Nå, men tilbage til afbudsrejserne til Tenerife. Der er nogen rigtig gode penge at spare. Jeg er faktisk ret overrasket over hvor mange penge, man kan spare ved at vælge sådan en afbudsrejse.
Og så er der mange forskellige at vælge imellem altså bare det i Tenerife var der mange at vælge imellem.

Der er nogen, der godt kan lide at tage på sådan en spontan ferie. Jeg er nok bare ikke helt den type. Ikke mere end en weekend i hvert fald. Men hvis man godt kan lide at være lidt spontan med at tage på ferie, så kan jeg helt klart anbefale jer at kigge forbi Spies, fordi de har virkelig mange gode afbudsrejser.

Har I erfaringer med afbudsrejser(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar