onsdag den 28. oktober 2015

Så er vi hjemme fra London


Vi kom egentlig hjem mandag aften, mens jeg har haft en del at se til, så det er først, nu at jeg har fået sat mig ved computeren.
Det var sådan en fed oplevelse at være i London. Jeg skal lige have lagt mine billeder over på computeren, før jeg kan vise jer billeder fra vores tur.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg skal til London.
Jeg savner faktisk London lidt. Jeg er dog glad for at være hjemme ved babyerne og for at sove i min egen bløde seng igen.

Men jeg vil gerne rejse til London igen. Denne gang var jeg og Casper af sted med hans forældre, to brødre og den ene brors kæreste. Næste gang skal vi af sted selv.

Caspers far har stået for alt med at bestille rejsen til London, næste gang skal vi så selv til at bestille billetter osv. En af de sider jeg vil kigge på efter rejser er Spies. Den kigger jeg ofte på, hvis jeg vil se på hoteller osv. i udlandet.
Måske er det, fordi jeg "kender" til Spies. Altså at jeg har hørt om dem før, og at jeg derfor føler mig lidt tryg ved at bruge dem.

De har mange resultater med Rejser til London
London er et virkelig fedt sted at tage hen.
Jeg tror, at der er mange gode steder at bo, altså hoteller. Jeg kunne godt lide det hotel, som vi boede på. Det var ikke så langt fra Oxford Street.

Vores rejse har været rigtig god, men det har også været hårdt at være ude at rejse for mig sådan psykisk. Men der skal nok komme flere indlæg om vores tur senere.

Jeg kan i hvert fald anbefale jer at besøge London, hvis I på et tidspunkt skal ud at rejse(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar