lørdag den 17. oktober 2015

Hvorfor får de fleste en blog efter Paradise Hotel?


Jeg følger ikke nogen kendtes blogge eller Instagram. Jeg synes, at ved mange af dem virker det hele overfladisk. Jeg kan da godt gå ind og tjekke nogen af deres profiler ud engang imellem, men jeg læser ikke nogen af de kendte blogges eller Instagram fast.

En ting jeg har lagt mærke til, og som jeg tit har overskrevet at skrive om, det er, at en del af de piger, Der har været med i Paradise Hotel de ender med at få en blog. Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes, at det virker underligt, at de ikke før har interesseret sig for at blogge og pludselig efter, at de er blevet "berømte," så har de pludselig fået lyst til at blogge.

Jeg ved godt, at der er mange, der vil følge dem, og at det nok også er det, der trækker, men samtidig er der jo også en masse firmaer, der vil sponsorere ting til dem, hvis de vil skrive om det.

Jeg må bare ærligt indrømme, at jeg ikke tror, at det er lysten, der driver værket der. Ikke ligesom med os, der ikke får penge for at blogge, os der gør det, fordi vi altid har kunne lide at skrive, os der gerne vil dele noget af vores liv med andre, eller os der gerne vil frem med et budskab.

Selvfølgelig er der nogen, der sikkert gør det på grund af lysten, men jeg synes, at det ikke virker tilfældigt, at mange af dem der har været med i Paradise Hotel, at de pludselig får en blog, som de får penge for. I hvert fald de fleste.

Og jeg synes, at ved de fleste, der handler det om sponsorerede indlæg som hvilke produkter, de nu har fået, hvad de skal til af ting på den røde løber, eller andre reality-ting.

Jeg er ikke jaloux. Langt fra. Jo, selvfølgelig ville det da være fedt at blive betalt for at blogge, men jeg blogger ikke for at få penge. Jeg blogger, fordi jeg har lyst, og den lyst har jeg haft i over 4 år nu. Jeg har altid kunne lyde at skrive, så da jeg fik kendskab til blogland, så besluttede jeg mig for at få en blog, hvor jeg kunne skrive om ting, der interesserede mig.
Senere kom der da også sponsorerede indlæg osv. Men sådan startede det jo ikke. Altså i det første lange stykke tid, der havde jeg meget så sidevisninger. Jeg kan huske, at der var en dag, der havde jeg kun 1 enkelt sidevisning, og jeg havde det mistænkt for, at det var mig selv, der havde kigget på bloggen og fået den ene sidevisning.
Og sådan starter de fleste jo. At man skal kæmpe sig vej op at trappen.
Undtagen de kendte, hvor de har 10.000 sidevisninger den første dag, de starter deres blog.

Følger I nogen af dem fra Paradise Hotels blogge eller Instagram(:?

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar