torsdag den 15. oktober 2015

Min holdning til Iphones


Jeg har aldrig haft en Iphone, og jeg kunne heller ikke finde på det.
Jeg har ikke noget imod Iphones. Jeg kan bare ikke lide selve det system, som det kører på.
Hvis man kan sige det sådan. Altså jeg bryder mig ikke om, hvordan selve telefonen fungerer.

En ting som Jeg godt kan lide ved Iphones er, at der fås så mange fede covers til dem.
I hvert fald til de gamle Iphones. Det ved jeg ikke, om man stadig kan til de nye.
Jeg har altid været misundelig over, at man kunne få covers med Disney på. Så smarte er de covers ikke, som jeg kan få til min mobil. Jeg har heller ikke fundet et sted endnu, hvor jeg selv kan designe et cover til min mobil. Det kan man til gengæld også til Iphones.

Jeg synes, at det er sjovt, at hver gang at der udkommer en ny Iphone, så inde på salgsgrupperne på Facebook, så sælger alle deres gamle Iphones, fordi de har købt den nye.
Jeg har dog heller aldrig været den type, der straks skulle ud og have den nye model af en mobil. Jeg kan sagtens have min mobil i flere år.
Jeg har et bestemt mærke, som jeg bedst kan lide af mobiltelefoner, men jeg har også haft andre end det mærke. Og næste gang at jeg skal have en ny mobil, så ved jeg da også hvilket mærke, at det er, som jeg skal gå efter, men jeg køber sandsynligvis ikke den nyeste mobil fra det mærke. Jeg går mere efter hvad den kan, hvor stor den er, hvor godt kameraet er, og hvad den koster.

Dette indlæg er slet ikke for at kritiserer dem, der har Iphones. Jeg har ikke noget imod Iphones. Jeg er bare ikke til det mærke, ligesom der er andre mærker af mobiler, som jeg ikke er til.
Så det er bare min holdning til Iphones.

En anden ting jeg forresten også er misundelig over ved Iphones er, at jeg godt kan lide udseendet på dem. I hvert fald de gamle. Dem kunne jeg godt lide udseendet på. Men jeg vil ikke vælge en mobil pga. udseendet og pga. om jeg kan få covers til den.
Jeg går mere op i, hvad den kan, og om det er en, som jeg kan lide at bruge, da den forhåbentlig skal holde mindst et par år.

Kan I lide Iphones(:?

Kram Heidi(:

1 kommentar:

  1. Jeg kunne ikke være mere enig! Og så går de jo i stykker konstant.. har heller aldrig ejet en, men næsten alle jeg kender ejer dem, og de går i stykker fra en side af..

    Covers'ene er fede.. ville jeg ønske de også lavede til samsung!

    :-)

    SvarSlet