onsdag den 14. oktober 2015

Den samme frisure


Når det kommer til mit hår, så er jeg ret følsom.
Altså i hvert fald, når det kommer til frisure.

Jeg har næsten altid haft Den samme frisure
Jeg har før haft lidt kort hår, da jeg var barn, men ellers har jeg altid haft langt hår. Så har det da varieret lidt med hvor langt, at det var. Men jeg har altid haft langt hår, eller mellemlangt hår.
Og så har jeg nogen gange haft fået etager i. Men i grund og bund der har jeg ikke skiftet mellem frisure.
Jeg hader at være ved frisøren. Først og fremmest fordi de altid snakker så meget. Og så fordi jeg er så bange for, at de klipper for meget af. Engang blev der klippet en del mere af, end jeg havde regnet med. Da han viste mig hvor meget, han ville klippe af, der sagde jeg ja, men så havde jeg åbenbart ikke set rigtigt i spejlet. Eller det lyder lidt underligt, men jeg havde ikke set, at det var så meget. Casper sagde bagefter, at han havde klippet det af, som han viste mig.
Så der blev det en del kortere end, jeg havde regnet med. Det var stadig mellemlangt, men kortere end jeg ville have det. Og det er sket et par gange, at de lige har taget lidt mere af end, det som jeg ønskede. Eller at de har lavet nogen mega grimme etager, så mit hår kom til at se vildt underligt ud.

Når det kommer til farvning af mit hår, så er jeg ikke så sart. Jo selvfølgelig vil jeg da ikke farve det hvilken som helst farve, men hvis jeg skulle sidde hårmodel, så kunne de farve det den farve, som de ville, så længe de ikke klippede mit hår kort.
Jeg har også fået farvet mit hår mange gange.

Jeg har haft det sort, kastanjebrunt, mørkebrunt, lysebrunt, helt blondt og blåsort. Jeg har også haft mit pandehår sort og blondt. Altså hver for sig. Jeg har før haft et par brune striber i, og så har jeg haft brune striber i hele håret, lyse striber i hele håret, og så har jeg haft lyse striber på halvdelen af håret. Altså ikke det nedenunder men på de yderste lag. Jeg har også haft halvdelen i en mørkere brun farve, hvor det nedenunder var en lysere brun farve. Altså på samme tid. Det var meget populært dengang at gøre det med sort og blond. Jeg valgte så bare to brune nuancer.

Så jeg er meget forskellig, når det kommer til min frisure, og når det kommer til farvning af håret. Når det er omkring farvning af mit hår, der tør jeg at prøve lidt mere.

Har I prøvet flere forskellige slags frisurer(:?

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar