fredag den 16. oktober 2015

Mine krav til min kommende brudekjole


Først vil jeg lige starte med at sige, at jeg og Casper har ikke planer om at blive gift, selvom det måske kan virke sådan, når jeg laver et indlæg omkring min kommende brudekjole.
Men jeg vil gerne giftes, og jeg vil gerne snart giftes. Og jeg tænker tit på, hvordan vores bryllup bliver, og hvor vi skal holde det, hvem vi skal invitere, hvad vi skal ønske os i gave og på min brudekjole.

Jeg synes, at der findes Så mange fine brudekjoler
Men der er så også mange, som jeg ikke bryder mig om.

Jeg har nogle krav til min brudekjole:

Der skal ikke være et alt for stort slæb på. Jeg vil også gerne kunne gå i kjolen uden at skvatte.

Den skal ikke have lange ærmer. Enten skal den have korte ærmer, eller stroppe.

Der skal ikke være alt for mange detaljer.

Der må gerne være nogen fine små sten på.

Den skal være enkel men fin.

Den skal ikke være alt for stor. Altså alt for puffet, som man ser nogen brudekjoler er. Jeg skal helst ikke blive væk i kjolen, hvor man kun lige ser mit hoved poppe op.

Der behøver fx ikke være sten på, det kan være, at der er nogen andre fine detaljer, som jeg falder for i stedet. Men den skal være enkel. Sådan nogen brudekjoler kan jeg godt lide.

Jeg er i tvivl om, om jeg vil have et brudeslør. Hvis jeg skal, så skal det ikke være et som man tager ned over hovedet, som man så kan løfte op. Hvis jeg skal have et brudeslør, så skal det bare være sådan et lille et, som man kan sætte fast i ens frisure bagpå, lidt ligesom lidt hårpynt fx.

Men det vigtigste krav er, at jeg skal føle mig godt tilpas i den.

Til jer der er gift, hvordan var jeres brudekjole(:?

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Du har jo næsten beskrevet min kjole. Min var sådan græsk-agtig, hvis du forstår. Hang lige ned og med lidt sten et sted på kjolen og stropper. Jeg fik fjernet slæbet fuldstændig, da jeg bare ikke er prinsesse. Sløret ville jeg have af sort tyl, så det syede min mands søster til mig. Det kostede kun 50 kr i materialer.

    SvarSlet