mandag den 30. marts 2015

Spaghetti på en ny måde


Jeg elsker Spaghetti bolognese
Eller jeg plejer at kalde det for spaghetti med kødsovs, men i den artikel som jeg har linket til i indlægget, så kalder de det for spaghetti bolognese.
Det er en artikel inde på Femina, hvor det er en opskrift på spaghetti bolognese.

Jeg elsker som sagt spaghetti bolognese/spaghetti med kødsovs.
Kan godt ske, at det reelt ikke er det samme, men det er det i mit hoved.
Bare så I lige ved, at det i mit hoved er det samme.
Jeg ved faktisk ikke, hvad forskellen er på de to, nå men det gode ved kødsovs er, at man kan lave det på mange forskellige måder.
Man kan tilføje alt muligt i ens kødsovs.
Vi plejer nogen gange at putte revet gulerødder i.
Casper kan godt lide, når der er cocktailpølser i.

Men i artiklen på Femina der så jeg, at der stod, at man skulle putte revet pastinak i kødsovsen sammen med revet gulerødder.
Det tror jeg, at jeg vil prøve næste gang, at vi skal have spaghetti med kødsovs.

Har I prøvet at putte revet pastinak i jeres kødsovs(:?

Kram Heidi(: 

2 kommentarer:

  1. Jeg er stor fan af rodfrugter, så vi har prøvet mange sjove ting i vores kødsovse: pastinak, jordskokker, persillerod, rødbede. Min mand er fantastisk dygtig med kødsovse og kan kæle for dem i flere timer, og han prøver alt muligt med dem hver gang.

    SvarSlet
  2. Det er det samme :-)
    Spaghetti med kødsovs er vist bare noget vi siger i DK. På italiensk hedder det Spaghetti Bolognese :-)
    Kh Christina

    SvarSlet