onsdag den 22. august 2012

Opbrugt lagerplads. Hvad gør I?Her da jeg var ved at lave et indlæg før med billeder, dukkede der en besked op, hvor der stod, jeg havde brugt al min lagerplads.
Men jeg er ikke så glad for at skulle købe mere, så jeg har slettet halvdelen af mine indlæg. Og har før slettet nogle af mine indlæg.
Er selvfølgelig ærgeligt, at man så ikke kan se tilbage på ens indlæg, men sådan er det.
Vil heller ikke lave en ny blog, da denne her blog Dyreglad-pige lige er mig.

Nu vil jeg høre jer, der har fået en besked om opbrugt lagerplads. Hvad gjorde I?

Kram Heidi(:

14 kommentarer:

 1. du skal lave din billeder minder i et fotoprogram så de ikke er så store altså så de ikke fylder så meget håber du forstår hvad jeg mener :)

  SvarSlet
 2. Nååh sådan, okay. Vil jeg gøre fremover så.
  Synes bare, mine billeder er lidt små i forhold til andres, så troede ikke, det var nødvendigt for mig at lave dem mindre. Men det vil jeg prøve(:
  Tak for hjælpen.

  SvarSlet
 3. hej igen du har misforstået mig du kan godt have stor billeder på din blog ... men hvis de er for store ... når du tager et billide så er det i en format på "mb" du skal i et fotoprogram lave det om til "kb" så fylder det mindre på din blog og derefter kan du gøre det stor ... håber du forstå ellers sig til :)

  det vil sige du skal gøre dem minder inden du ligger dem på bloggen !

  SvarSlet
 4. Jeg sidder ca 1 gang om ugen og sletter indlæg, hvor jeg så syntes dem der ikke har noget med selve mig at gøre, de bliver slettet, dem hvor jeg viser noget frem fra nettet osv. :)

  SvarSlet
 5. Hejsa!
  Jeg har også fået den besked et par gange og jeg er altså ret sikker på at det ikke er rigtigt!
  Jeg ved ikke om det er en server fejl eller hvorfor beskeden kommer frem, men jeg fik den første gang for ca. ½ år siden, ignorerede den, lukkede browseren og prøvede igen dagen efter - uden problemer.
  Jeg har ikke slettet nogle indlæg men har derimod lagt masser af store billeder ind siden :-)
  Knus

  SvarSlet
 6. Jeg købte ny lagerplads. Det koster ikke ret meget i forhold til, hvad vores dyrebare indlæg er værd :)

  SvarSlet
 7. Jeg købte vist 20 GB :) Det koster jo næsten ikke noget, det har slet ikke rørt min ellers så fattige pengepung.

  SvarSlet
 8. Helle: Nååh sådan, nu forstår jeg, hvad du mener.
  Kamilla: Jeg sletter altid nogle af de ældste indlæg.

  Kunne være jeg skulle overveje at købe noget lagerplads.

  SvarSlet
 9. Jeg købte også mere lagerplads og samtidig redigerede jeg mine billeder med dette program: Faststone image viewer .... Så nu fylder mine billeder ikke så meget mere og jeg skulle gerne have plads noget længere ..
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 10. Overvejer virkelig også at købe noget mere lagerplads, men troede faktisk ikke, folk købte lagerplads, men nu når jeg ved, at andre gør det, gør det mig ikke så nervøs mere(:

  SvarSlet
 11. hvis du kigger ind til sus har hun en diy til hvordan du kan få alle dine billeder til at fylde minimum uden at det har betydning for selve billedets udseende, på den måde er det muligt at bibeholde den gratis plads :)

  http://www.suskahl.dk/2012/08/undga-at-op-bruge-pladsen-til-dine.html

  SvarSlet
 12. Det var jo også det der skete for mig og derfor jeg lavede en ny blog. Men jeg har så oprettet en bruger på www.flickr.com hvor jeg ligger de fleste af mine billeder op og så kopiere jeg bare billede adressen og ligger billedet ind i mit indlæg. Så fylder det heller ikke ret meget! :)

  SvarSlet
 13. Ellers så søg på Picasa Web album, for der skulle dine billeder gerne ligge inde, hvis du bruger blogger sammen med en gmail :)
  Men man skal sortere godt, på den måde at du skal vide hvilke billeder, der præcist ligger på bloggen, så du ikke sletter de forkerte og billederne dermed forsvinder fra bloggen :)

  SvarSlet
 14. Lotte: Mange tak. Vil tjekke indlægget ud(:

  Vidste slet ikke, der var så mange forskellige ting at gøre. Men nu har jeg en del valg muligheder(:
  Tak for hjælpen alle sammen.

  SvarSlet