fredag den 28. september 2018

Hvor kan man tage på skiferie henne?


Der er mange steder, hvor man kan tage på skiferie henne.
Der er mange skisteder i Norge. Men man kan også tage på skiferie i Sverige
Oppe i Nordsverige er der flere skisteder. Der er fem skisteder, og nogen af stederne består af flere skiområder. Som fx er der Sälen, og i Sälen er der 4 skiområder. Der er Hundfjället, som har Sälens stejleste piste.
Et andet skisted er fx Branäs, som har varierende sværhedsgrader. Det er et rigtig godt sted for børnefamilier.
Man kan vælge at køre hele vejen i bil, men man kan også vælge at tage Oslobåden til Oslo, og så køre fra Oslo og videre til Sverige.
Om bord på båden kan man slappe af, og så er man udhvilet, når man når til Oslo, hvor man så kan køre videre til Sverige.

Der er rigtig mange gode ting ombord på Oslobåden. Der er flere restauranter, en cafe, diskotek, børneaktiviteter, pool og jacuzzi, kasino og barer samt meget andet.

Jeg kan forestille mig, at det er rigtig godt at skulle sejle med Oslobåden på hjemturen fra skiferien. Der er man nok godt træt i kroppen, og så kan man forkæle sig selv med en omgang massage i wellnessområdet på Oslobåden.

Inde på DFDS' hjemmeside kan man læse om de forskellige skisteder i Sverige. Og der står en rigtig fin beskrivelse af de 5 skisteder. Man kan danne sig et godt overblik over forskellige stisteder, og så kan man finde ud af hvilket skisted, der er bedst for ens familie. Man kan fx læse hvilke af stederne, der er gode til børnefamilier, eller hvor der er bedst at stå på snowboard.

Men det kan I læse om inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar