onsdag den 12. september 2018

Familiehotel i København


Charlottehaven er et familiehotel i København
Det ligger på Østerbro. Man har dermed nemt adgang til alle de ting, som København har at tilbyde.

Charlottehaven har møbleret lejligheder. Lejlighederne har både soveværelse, stue, køkken og bad. Deres lejligheder er tre gange større end et hotelværelse, men der er de samme fordele ved deres hotellejligheder. Der er ugentlige rengøring samt udskiftning af linned og håndklæder. Så hvis man fx bor der i 14 dage, så bliver der automatisk gjort rent og udskiftet linned og håndklæder.

De har nogen lækre faciliteter. De har deres egen cafe, hvor de går op i bæredygtighed, og hvor de støtter kampagnen om Stop Spild Af Mad. Man kan derfor bede om en goodiebag, så kan man tage resten af ens mad med tilbage til hotellet.
De har en juicebar, hvor man kan få juice og lækre smoothies.

Udover det har de et fitnesscenter, hvor man kan deltage i holdtræning. Der er også squash, hvis man vil spille det. Der er også fysioterapeuter, hvis man vil forkæle sig selv med en omgang massage. Men de har også en pool og en sauna, hvor de flere gange om ugen tilbyder saunagus.

Man kan også leje cykler hos Charlottehaven, så man kan komme rundt i området.
Charlottehaven ligger i smukke omgivelser. Deres gårdhave rummer over 20 forskellige græssorter. Der er et smukt stisystem, og så er der en naturlegeplads. Man kan benytte gårdhaven fx ved at sidde og slappe af.

I kan læse om de forskellige lejligheder, som Charlottehaven tilbyder og se plantegninger af de forskellige lejligheder, og så kan I selvfølgelig læse meget mere om de faciliteter, som de tilbyder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar