mandag den 24. september 2018

Frisk luft og et sundt indeklima


Når man har en boligventilation, så er man med til at gøre ens indeklima sundt, og man har frisk luft hele tiden.

Hos Filterhuset.dk har de filtre til Nilan ventilation
De anbefaler, at man efterser sit filter hver tredje måned. Det er dog ikke sikkert, at man behøver at skifte filter så ofte, men det er bare for en sikkerhed, at man lige tjekker ens filter.
Det kommer i høj grad an på hvorhenne ens anlæg er placeret. Ligger ens hus tæt på en trafikeret vej, så skal filtret skiftes oftere end, hvis ens hus ikke ligger tæt på en vej.

Det er nemt at finde hvilket filter, som man skal bruge. Inde på hjemmesiden står der, hvordan du finder det rigtige filter til din type anlæg. Man kan også vælge et pollenfilter. Hvis man har allergi overfor pollen, så kommer der pollen med ind, når man har været udenfor. Det kan være igennem ens sko og tøj. Så selvom man prøver at opholde sig indenfor i pollensæsonen, så kan man ikke undgå pollen helt. Et pollenfilter reducerer pollen i luften, og man mindsker dermed ens gener ved pollen.

Filterhuset.dk er Danmarks førende indenfor boligventilation. De producerer filtrer til alle mærker og modeller. Når man køber et filter hos dem, så er det et filter af god dansk kvalitet.

I kan læse meget mere om Filterhuset.dk og om deres produkter inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar