fredag den 14. september 2018

Gode muffinsforme


Jeg elsker at bage. Og jeg elsker blandt andet at bage kage og muffins/cupcakes.
Når man bøger muffins/ cupcakes, så er muffinsforme i silikone rigtig gode at bruge.
Hvis man vil lave flotte cupcakes, så er muffinsforme i silikone gode at bruge, da de nemt kan komme ud af formen, og så kan man pynte dem med frosting. Det ser så godt ud, når man har sat en masse cupcakes på et flot fad. Hvis man bruger papirsforme, så kan man desværre være uheldig at noget af dejen sidder fast, når man tager papiret af. Men hvis man vil beholde kagerne i formene, så kan man sagtens bruge papirsforme.

Når man bruger silikoneforme, så er de som sagt nemme at få ud, og de kan bruges igen og igen. De er nemme at rengøre. Jeg har brugt rigtig meget muffinsforme i silikone. Og jeg har også brugt dem til, når jeg skulle bage små rugbrødsboller. Så fik de en fin form. Så de behøver ikke kun at blive brugt til muffins/cupcakes.

En anden fordel ved at bruge silikoneforme er, at hvis man er uheldig at brænde kagen på, så er det nemt at få af silikoneformen igen. Jeg har desværre før brændt en kage på i en almindelige kageform, og den var utrolig svær at få ren. Det er træls, når det sker, men det er heldigvis nemt at få af silikoneformene.

Inde på Silcofa.dk kan du læse meget mere om fordelene ved at bruge silikoneforme.
Du kan også læse om bagepapir i silikone, som kan bruges igen og igen.
De er også nemme at få rene, og dem kan man også bruge til at ælte dej på.

Så jeg synes, at I skal tage et kig forbi deres hjemmeside og læse mere om deres produkter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar