onsdag den 26. september 2018

Erhvervsfaglig studentereksamen


En EUX-uddannelse er en erhvervsfaglig studentereksamen.

Hos Hotel- og Restaurantskolen kan man tage en EUX
Når man tager den hos dem, så får man et uddannelsesbevis som faglært og en afsluttende eksamen med eksaminer på gymnasialt niveau.
Det betyder, at man kan arbejde som faglært efter sin eksamen. Men det giver også en adgang til en videregående uddannelse, ligesom en almindelig gymnasial uddannelse.

En EUX hos Hotel- og Restaurantskolen er for folk, der er fagligt ambitiøs, og som gerne vil gøre en ihærdig indsats for at få en erhvervsuddannelse inden for gastronomi, service og sundhed. Man bliver faglært på det samme niveau som elever fra almindelige erhvervsuddannelser, men her åbner man flere døre indenfor videreuddannelser.

Uddannelsens længden afhænger af, om man kommer direkte fra 9/10 klasse, eller om man har haft et sabbatår. Det har noget at gøre med, om man skal på et grundforløb eller to grundforløb.

Efter grundforløbet/grundforløbene så består hovedforløbet af skiftevis undervisning og praktik.

Alt sådan noget kan du læse om inde på hjemmesiden. Men hvis du er interesseret i andre uddannelser indenfor hotel- og restaurantbranchen, så kan du også tage sådan en uddannelse hos Hotel- og Restaurantskolen.

Derudover kan du finde lækre opskrifter, hvis du mangler inspiration til nye retter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar