fredag den 30. december 2016

Pas på dig selv og din computer


Ligesom det er vigtigt, at vi passer på os selv, er det, at vi passer på vores computer.
I hvert fald hvis man har vigtige ting liggende på den, og hvis man bruger den meget.
Hvis min computer pludselig gik helt gak-gak, hvor jeg ikke kunne noget, fordi der var noget galt, så ville jeg blive ked af det.
Jeg har oplevet det lidt, da min computer blev stjålet. Og der kan man ikke bare få en til at kigge på den og så gendanne tingene. Min computer var væk, og jeg havde mistet min dagbog og mine billeder.
Jeg har heldigvis en stor del af billederne endnu, da de lå på den helt gamle computer, som de ikke stjal. Men det var surt, at alt bare var væk.

Og så for nogen måneder siden, der begyndte min nye computer ikke at ville noget som helst, men det var på grund af en virus. Så det blev heldigvis ordnet. Jeg troede lige, at jeg skulle miste min computer igen.

Hvis du står og har problemer med din computer, så kan du altid kontakte din lokale IT-partner
De kan hjælpe med alt. Som fx hvis din computer er blevet langsom, eller hvis den ikke gider at tænde. Din lokale IT-partner er en frivillig kæde af IT-forhandlere med ca. 65 lokationer fordelt over hele Danmark. De består både af forretninger, som rådgiver og hjælper private med fx køb og reparation, og nogen forretninger der udelukkende beskæftiger sig med blandt andet salg og support til mindre og større virksomheder.

Uanset om du har brug for hjælp som privat person eller virksomhed, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar