torsdag den 29. december 2016

Det med at have styr på dokumenter


Som jeg før har nævnt et par gange, så har jeg og Casper en drøm om at åbne en webshop på et tidspunkt.

Og der er vi begge enige om, at hvis vi en dag får startet en webshop op, så skal vi have en, der har styr på alt med dokumenthåndtering

Jeg skal være sikker på, at der er styr på alt det, der nu skal være styr på.
Så derfor vil vi begge også have ansat nogen til at hjælpe os med sådan nogen ting, som vi ikke selv ved særlig meget om.
Hvis vi skal have en webshop, så skal alting køres korrekt, så man ikke pludselig står og ikke har styr på noget som helst. Så er det bedre at bruge nogen penge til at ansætte folk, der har styr på dokumenter, kontrakter, designet på siden og økonomien.

Hos Progressive tilbyder de blandt andet dokumenthåndtering. Fx hvis man har en større virksomhed, så kan de sikre, at det kun er bestemte medarbejdere, der har adgang til bestemte dokumenter. Samtidig sørger de for, at dokumenterne er sikret, så fremmede ikke kan få adgang til dokumenterne.

Jeg er slet ikke inde i alt sådan noget, og vi vil så ikke have en stor virksomhed til at starte med, men derfor skal vi stadigvæk have en, der har styr på alt det, som vi ikke ved noget om. Uanset om man har en stor eller lille virksomhed, så vil der altid være dokumenter, der skal være styr på osv.

Jeg kan anbefale jer at kigge forbi Progressive uanset, om I selv ønsker at starte en virksomhed op, eller I måske allerede har en virksomhed(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar