torsdag den 29. december 2016

Menu til nytårsaften


Om få dage er det nytårsaften. Jeg og Casper skal bare være os selv i år. Det er noget, som vi selv har valgt. Jeg har brug for at være herhjemme. Vi skal dog ud at spise, men ellers skal vi bare være herhjemme. Ligesom jeg har brug for.

Sidste år der bestilte vi vores nytårsmenu som take away
Vi havde bestilt mad udefra, som vi så selv hentede, og så skulle det kun lige varmes.
Vi holdte det sammen med nogen venner. Det var lækkert mad, og så var det nemt at tilberede.
Jeg og Casper havde overvejet at bestille mad udefra igen, men vi endte med at tage ud at spise.
Men der er rigtig mange steder, der laver nytårsmenuer som take away. Et af de steder er Jespers Torvekøkken.

De har en lækker nytårsmenu med 3 retter. Man kan derudover vælge nogen ekstra små retter som fx kransekage. Man skal bestille inden den 30. december.
De leverer i København eller omegn, men man kan også vælge at hente selv. Sidste år der valgte vi at hente selv ved det sted, hvor vi fik mad fra.

Man kan bestille fra 2 kuverter og op efter. Så uanset om man er 2 eller mange, så kan man bestille sin menu derfra. Hvis man har gæster, så slipper man også for at skulle stå i køkkenet meget af tiden. Jeg kan huske de første par år, hvor jeg og Casper holdte nytår sammen, der havde vi gæster, og Casper stod meget i køkkenet for at lave mad, da der både var forret, hovedret og dessert. Det var noget, som Casper selv lavede. Og så var der så forfærdelig meget opvask med alle de pander og gryder.

Hvad skal I have til aftensmad nytårsaften(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar