tirsdag den 31. januar 2017

Skisteder i Sverige


Først for nyligt fandt jeg ud af, at man også kan stå på ski i Sverige.
Jeg har nok bare aldrig befundet Sverige som et skisted. Men det er det.

Hos DFDS kan man sejle med Oslobåden til Oslo, og så kan man køre derfra og hen til et af Sveriges skisteder

Fra Oslo af er der kun få timers kørsel til et af Sveriges skisteder. Sverige har 5 skisteder, så der er rig mulighed for at vælge det skisted, som man synes, der lyder mest attraktivt.

Jeg synes, at det er en god måde at komme til Sverige på. Altså det med at tage Oslobåden. Fordi så kan man slappe af på båden, hvor der både er en Baresso, natklubber, wellness-område og legeområder for børn samt meget andet.
Så får man oplevet en masse forskelligt på sin ferie. Når man skal hjem igen, så tager man Oslobåden tilbage, og der får man også rig mulighed for at slappe af osv. Det har man sikkert brug for efter flere dages skiferie. Så er det da lækkert at kunne gå ind i wellness-området og bare slappe helt af.

Jeg synes, at det kunne være lækkert med sådan en ferie. Og dog, fordi her tænker jeg så lige på min højdeskræk. Altså i forhold til det med at stå på ski. Men jeg kan godt tænke mig at stå på ski. Jeg har bare altid været så bange for at brække benet. Men okay, det kræver jo så også, at man står på ski ned af bakkerne. Jeg tror mere, at man ville kunne finde mig henne ved børnene, hvor de er i gang med at lære at "køre" ligeud på skiene. Men det ville jeg nu stadigvæk synes var sjovt. Jeg ville gerne prøve at lære at stå på ski. I stedet for at jeg skal finde ud af det selv osv. Fordi så ender jeg med at stå på hovedet i en snedynge, og det eneste man kan se, det er mine ben, der står der og vifter.
Så er det bedre, at man lærer det. Det synes jeg i hvert fald.

Så selvom jeg er bange for højder, så ville jeg ikke have noget imod at tage på skiferie.
Og specielt ikke hvis man tog med Oslobåden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar