mandag den 30. januar 2017

Inden vi får set os om


Inden at vi får set os om, så er det pludselig påske.
Mange holder påskefrokost. Hvis du er en af dem, der står og skal holde påskefrokost, og du måske ikke vil lave maden selv, så kan du bestille påskemad udefra, så du slipper for at skulle stå i køkkenet det meste af dagen.

Hos Jespers Torvekøkken kan du vælge flere forskellige ting. Hvis du ikke vil have de klassiske påskeretter, så kan du fx vælge deres Amerikanske buffet, hvor der blandt andet er salat med grillede rejer, majskylling, spinat- og kartoffeltærte bagt med cheddarost samt forskelligt friskbagt brød. Derudover er der også dessert, hvor det er en tærte med limecreme og brændt marengs, hvor der også hører hindbærcoulis til.

Du kan også vælge andre retter. Det er helt op til dig, hvad du ønsker til din påskefrokost.
Ved at bestille mad udefra, så slipper man for at skulle bruge tiden i køkkenet. Når man holder påskefrokost eller julefrokost osv. så ender man med at bruge meget tid ude i køkkenet. Man kan i stedet for bruge tiden sammen med sine gæster.

Nu skal jeg ikke holde påskefrokost, men hvis jeg skulle, så ville jeg bestille mad udefra. Jeg bryder mig ikke om at lave mad, og specielt ikke at skulle lave flere retter osv.

Skal I holde påskefrokost i år(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar