tirsdag den 31. januar 2017

Ferie i Danmark


Jeg har været meget på ferie i Danmark.
Jeg kan godt lide at være i sommerhus. Det er en god måde at få set dele af Danmark, som man ikke lige får set hver dag.

Lige så mange der er vild med at tage på ferie til udlandet, lige så mange er der, der er vild med at tage på ferie i Danmark
Og jeg er helt klart en af dem, der elsker at tage på ferie i Danmark.
Jeg kan godt lide at være i sommerhus, og at man så kan tage ud og opleve ting, der er i nærområdet.
Og at man samtidig har mulighed for at slappe af hjemme i sommerhuset. At man kan sidde og spille spil om aftenen eller se lidt fjernsyn.

Hos Danland har de et stort udvalg af ferier i Danmark. De har 27 feriecentre rundt omkring i Danmark. Her har de feriehuse og ferielejligheder. De har blandt andet noget over ved Vesterhavet.
Jeg har været meget i sommerhus ved Vesterhavet, og der er så mange hyggelige byer derover, og samtidig er der mange spændende ting at se.

Man må gerne have dyr med i nogen af deres huse, og det er blandt andet derfor, at jeg godt kan lide at være på ferie i Danmark, da jeg så kan have Fox med.

Danland har virkelig mange lækre feriehuse og ferielejligheder, så hvis du overvejer at tage på ferie et sted i Danmark, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi deres side.

Jeg vil i hvert fald gerne på ferie ved Vesterhavet igen(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

1 kommentar:

  1. Med tanke på ferie har du så besøgt nogle gode steder hvor fox var med, jeg tænker atraktioner.

    SvarSlet