onsdag den 14. september 2016

Ny header


Jaaaaaa, jeg har fået en ny header, som nogen af jer måske har lagt mærke til.
Nu havde jeg også haft den anden i flere år, så jeg synes, at bloggen havde brug for en ny header.

Jeg har i lang tid tænkt på, at jeg gerne ville have en ny header, men jeg vidste, at jeg selv ikke ville kunne finde ud af at lave en header. Men så ville min venindes kæreste, Dennis gerne lave en for mig.

I kan se Dennis blog lige Her
Han skriver blandt andet omkring musik, som han går meget op i. Han spiller også selv musik.
Men I kan også se hans Youtube kanal lige Her
Her lægger han videoer op om sin hverdag. Fx har han næsten lige lagt en video op omkring, da han var til Stafet for Livet. Han fortæller også omkring, hvordan det er at have sukkersyge.
Jeg kan klart anbefale jer at kigge forbi hans blog og Youtube kanal.

Jeg er så glad for min nye header. Den passer så godt ind her på bloggen, og så beskriver den bare mig rigtig meget. Der er selvfølgelig et billede af mig, men så er der også et af Casper og babyerne. De fire er mit liv. De er det bedste, der er sket for mig, så selvfølgelig skulle de også med på min header. Navnet på min blog ville jeg også gerne have til at stå der. Baggrunden forestiller diamanter, og det symbolisere ligesom Casper og babyerne, fordi de er det mest dyrebare, som jeg har.
Det er ikke mig, der har fundet på det med diamanterne. Det skal Dennis have hele æren for. Jeg elsker, at der ligesom er en tanke med min header. Det gør den bare meget mere personlig, synes jeg.

Så 1000 tak til Dennis, fordi han har ville lave denne flotte header til bloggen(:

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Tusind tak for dine henvisninger. Jeg hjælper altid gerne hvis jeg kan. Godt du er glad for den nye header :)

    SvarSlet