fredag den 2. september 2016

Mine fraklip


Jeg har set flere og flere bloggere er begyndt at lave indlæg med fraklip. Altså med billeder der ikke blev gode, og som man normalt bare sletter og ikke ligger på fx bloggen.

Jeg synes, at det er en sjov og god ide med at vise sådan nogen fraklip, fordi når man kun viser de gode billeder, så kan man hurtig give det indtryk, at alle ens billeder bare er gode, og at man egentlig aldrig selv får taget nogen mindre gode billeder. Jeg synes, at det er en rigtig fin måde ligesom at vise andre, at alle er ens, og at alle får altså taget dårlige billeder.
Det ligger man jo ikke mærke til, når man kun ser folks gode billeder.
Man får samtidig et andet indtryk af bloggeren, synes jeg. Man får et gik ind bag facaden og ind bag, hvem personen er, fordi man løfter sløret for, hvordan man også kan se ud, når billederne ikke er perfekte.

Jeg elsker personligt sådan nogen indlæg, fordi så kan jeg se, at det ikke kun er mig, der får taget fjollede billeder. Jeg får virkelig kasseret mange billeder efter hver gang, at jeg har fået taget billeder. Enten så lukker jeg øjnene, ellers så er jeg ved at snakke. Det med at snakke det sker ofte, når jeg får taget billeder.

Men jeg vil nu vise nogen fraklip. Disse er fra i løbet af de sidste par år. Så det er ikke kun fra en begivenhed af. Og de står heller ikke i rækkefølge med hvilket billeder, der er ældst osv.Det var lidt fraklip for denne gang.

Dette er på en måde lidt grænseoverskridende, fordi jeg ser jo dum ud på de billeder, men det er jo normalt, at man får taget lidt mindre gode billeder, når man skal have taget billeder.

Men jeg håber, at I tager godt imod dette indlæg(:

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. God idé Heidi og jeg synes ikke du ser dum ud.
    Men jeg ved godt, at vi alle har et indtryk af hvordan vi helst vil ses.
    Du ser skøn ud og det samme gør gemalen :-)
    God søndag til jer og hilsner fra Maria også.

    SvarSlet