onsdag den 29. juli 2015

Hvilket kattemad bruger I?


Når det kommer til Simba og Nalas mad, så holder vi os ofte til det samme Kattemad

Eller vi skifter mellem et par mærker. Vi bruger som regel Dyrelægens kattemad, som vi køber i Føtex. Der køber vi den til neutraliserede katte, da Simba før har haft urinvejsinfektion, så for at forhindre, at det ikke sker igen, så skulle vi skifte over til noget, der var for neutraliserede katte.
Af Dyrelægens kattemad findes der nogle forskellige smagsvarianter. Den til neutraliserede katte findes kun i en smag, men så blander vi det op med en af de andre poser fra samme mærke bare med en anden smag. Så skifter vi lidt mellem de smagsvarianter, der er. Men vi har altid den, der er til neutraliserede katte, så det er kun de forskellige smagsvarianter, vi skifter ud.

Men når Best Friends kattemad til neutraliserede katte er på tilbud, som de ofte er i Netto, så køber vi det. Igen for at de kan få lidt variation.

Så ved jeg godt, at nogle kloge hoveder siger, at ikke bare må skifte fra det ene foder til det andet, men det gør vi, og det er, fordi når vi har blandet det op med det gamle, så spiser kattene udenom det, så det gamle ligger tilbage i skålen.
Og med Fox har vi heller ikke blandet det op, når vi har skiftet med hans, fordi han gider ikke sit gamle mad, når det nye er der.
Men med Fox har vi dog holdt os til det samme mærke i lidt over et år.

Simba og Nala har også prøvet kattemaden fra Olivers. Det var de også helt vilde med.
De har også et stort udvalg derinde.

Jeg fandt forresten en killingepakke derinde, som man kan købe, hvor der er nogle forskellige ting til ens killing, så den kan prøve nogle af de forskellige ting.
Det synes jeg er en god ide med sådan en killingepakke, fordi så kan man finde ud af, hvad ens killing kan lide og ikke kan lide.
I finder killingepakken lige Her

Hvad slags kattemad bruger I til jeres katte(:?

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Mine to Max på 7 år og Lillemis på 6 år får Royal Canin Sterilised (den lilla pose) og elsker det! De har aldrig været flottere og lækrere i pels og alting. Så jeg/vi køber gerne dyrt foder.

    SvarSlet