torsdag den 13. marts 2014

Mit besøg ved næselægen


I dag havde jeg en tid ved min næselæge.
I et af mine tidligere indlæg skrev jeg, at jeg ikke ville have en kikkert op i næsen denne gang, da jeg synes, det har gjort en del ondt de andre gange.

Hvad endte det med? Ja, jeg fik en kikkert op i næsen.

Nå, men lad mig starte fra begyndelsen.
Såret er næsten helt væk. Det så fint ud. I mit ene næsebor er der ikke meget luftrum mellem ydersiden af næsen og skillevæggen. Jeg var begyndt at blive lidt bange for, at det også var ved at ske over i det andet, men det var det heldigvis ikke.

Jeg skal ikke bruge den næsespray så meget, som jeg gør nu. Men jeg skal stadigvæk blive ved med at sniffe saltvand op i næsen for at rense det. Jeg skal også have købt en saltvands næsespray, da det måske kan hjælpe lidt frem for næsesprayen, da det kan være, at det hjælper mig med at få luft, bare det at få sprøjtet noget derop.

Hvis jeg stadigvæk ikke synes, at jeg kan få vejret optimalt, så skal jeg måske have den operation, vi talte om sidst med, at min næsevæg bliver sat lige.
Men nu prøver vi med det her.

Men så talte vi om, at jeg ofte har en klump i halsen.
Den kom efter jeg havde fået en kikkertundersøgelse igennem halsen.
Dagen efter føltes det, som om en af mine piller satte sig fast i halsen, og derefter har det drillet lidt siden.
Der var så en periode, hvor der ikke var nogen klump i halsen, men den er kommet igen.
Det var der, den kikkert til næsen kom ind i billede.
For at han kunne se ned i halsen, skulle den kikkert op i næsen, men den skulle så et stykke længere op, end de andre gange. Jeg var så nervøs, fordi jeg synes virkelig, de andre gange havde været ubehagelige.
Men det tog ca. 20 sekunder. Og han sad og snakkede i mens, så det var ikke så slemt, som jeg havde frygtet.
Det var ikke rart, men det var ikke så slemt som de andre to gange.

Men der var intet i halsen. Men den klump kan godt skyldes, hvis der var kommet en rift i slimhinderne efter kikkertundersøgelsen.
Nogen led af sådan en klump i årevis. Når jeg ikke havde sure opstød og sådan, så kunne der ikke rigtig gøres noget. Men der var intet galt med halsen. Det kunne også godt skyldes stress.
Nogen kunne godt få en klump i halsen i de perioder, hvor de var stressede.
Det havde jeg godt nok læst om på nettet.
Men da han så var oppe i næsen med kikkerten, så kunne han se, der var en del blødninger deroppe, og det skyldtes den næsespray, så jeg skal ikke bruge den så meget.
Det bliver hårdt, men nu håber jeg, at den saltvands næsespray hjælper(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar