torsdag den 26. april 2018

Lækker grillbuffet


Nu må sommeren gerne snart nærme sig. Jeg glæder mig til, at når vejret er godt, og at man kan sidde udenfor og spise. Jeg kunne godt tænke mig at holde en lille grillfest til sommer. Men nu skal vejret jo lige være til det først.

Hvis man gerne vil holde en grillfest, eller man skal holde fx en studenterfest eller fødselsdagsfest, så kan man vælge at bestille en grillbuffet hos Jespers Torvekøkken.
Jespers Torvekøkken leverer mad ud i København og omegnen. De leverer mad til både firmaer og privatpersoner.

De har lige nu en lækker grillbuffet, som vil passe rigtig godt til en sommerfest.
Den grillbuffet består blandt andet af saltbagt laks på grillet grønt, dansk Rib-Eye fra Himmerland og salat af bagte tomater samt peberfrugt toppet med parmesan samt andre lækre retter.

Udover de ting, der hører med i til grillbuffet, så kan man tilvælge andre ting. Der kan man fx vælge vegetar grillspyd, og spareribs i røget BBQ med dild spidser. Man kan også vælge små lækre ting til dessertbordet som fx snebolde, popkorn i mørkt chokolade, cornflakes i mørkt chokolade og rosiner, træstammer og jordbærkage med marcipanbund og vaniljecreme samt andre lækre retter.

Så hvis I står og skal bestille mad udefra, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside og se deres grillbuffet eller nogen af deres andre lækre retter(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar