mandag den 17. september 2018

Mad til selskaber


Hvis du står og skal holde en fest, så kan du vælge at få mad leveret udefra.
Ved at bestille mad udefra, så kan man selv gå og nyde ens fest, og man skal ikke selv lave maden, og man skal ikke ud og holde øje med maden hele tiden. Man undgår derved at skulle bruge tiden ude i køkkenet, og man kan derved bruge tiden sammen med sine gæster.

Hos Jespers Torvekøkken leverer de mad til selskaber

De har en masse forskellige menuer at vælge imellem. Man kan vælge en anledning, men man kan også vælge deres sæsonbuffet eller en af deres temabuffer.
Under deres "Anledninger", der kan du vælge en menu til påske, konfirmation, studenterfest, bryllup, reception eller brunch samt andre anledninger.
Af sæsonbuffer er der en buffet til hver årstid. Af temabuffer kan du vælge imellem fire slags buffer. Der har de amerikansk buffet, grillbuffet, italiensk buffet og spansk buffet.

Hvis du derimod står og mangler inspiration til nogen nye retter, så kan du kigge under deres opskrifter. De har inddelt deres opskrifter. De har fx grønne opskrifter. Der har  de blandt andet opskrifter på kartoffel-urte pandekager og kartoffelpie med kylling og urter. De har opskrifter på retromad. Der kan du finde opskrifter på frikadeller med kartofler og skysauce, karbonader med ærter og gulerødder og kylling i karry. De har også opskrifter på snacks. Der kan du finde opskrifter på rodfrugt chips eller appelsin med nødder.
Samt mange andre opskrifter.
Jeg har fået lyst til at prøve flere af deres opskrifter. Jeg synes tit, at vi kan køre rundt i de samme opskrifter. Så det er dejligt med inspiration.

Men hvis I står og mangler mad til jeres kommende fest, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi hjemmesiden(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar