mandag den 17. september 2018

En tur til Norge


Sidste gang, at jeg var hjemme ved min veninde, Camilla, der talte vi om de gange, at hun har været med Oslobåden til Oslo.
Og jeg fik bare endnu mere lyst til at komme en tur til Norge

Maden er rigtig god ombord, siger min veninde. De spiste på den restaurant, hvor man kan få buffet, og det skulle være rigtig godt. Om morgenen fik de morgenbuffet, og der var meget at vælge imellem.

De har flere restauranter ombord på Oslobåden. Derudover har de et kasino, barer, et wellness område, hvor man kan bade og få behandlinger, og der er også en udendørs pool, som har åben indtil en gang i oktober.

Hvis man har børn med, så er der også underholdning for dem. Der er en piratklub, hvor man kan lege med piraten, tegne og deltage i konkurrencer. Man kan også deltage i en skattejagt med præmier, der er også et hestevæddeløb, hvor man kan gætte på hvilken "hest", der vinder, og der kan man vinde et gavebevis, som man kan bruge ombord på båden, og om aftenen er der en aftenklub, hvor der igen er konkurrencer og forskellige lege. Der er også en form for et børnediskotek. Der bliver der serveret børnedrinks og danset.
Man kan også købe et klippekort for børn. Klippekortet inkluderer blandt andet entre til poolområdet Bubble Zone, 2 poletter til bamsekranen, 1 drikkedunk eller madkasse, en valgfri is fra Bubble Zone og en festlig børnedrik i et at skibets barer samt andre gode fordele.

Når man kommer til Oslo, så har man 6 timer, som man selv bestemmer over. Der kan man fx tage ud og kigge på byen, shoppe eller besøge et museum, eller hvad man nu har lyst til(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar