tirsdag den 25. september 2018

Mad til receptioner


Hvis du står og skal holde reception, så kan du vælge at lave maden selv, men du kan også vælge at få mad udefra. Du slipper derfor at stå i køkkenet og lave mad.

Hos Jespers Torvekøkken har de receptionsmad

Der kan man fx vælge fingerfoods. Af fingerfoods kan man fx vælge grillet tun med wasabicreme og soja reduktion, pankokylling med cremet peanutbutter soja sauce, klassiske frikadeller med kartoffelcreme og karse, sliders med pulled pork, små blåbærtærter, små klassiske træstammer rullet i pistacie og jordbær dyppet i mørk chokolade og kokos samt mange andre små retter.

Man kan også vælge sandwiches til ens reception. Der kan man vælge imellem 6 forskellige slags sandwiches. Alle deres sandwiches er lavet i italienske foccacia boller.
Et par eksempler på nogen af de sandwiches, som man kan vælge er stegt chorizo, salat, oliventapenade og pesta, og en anden er en Club sandwich med kylling, bacon og karrycreme.

Jeg får helt lyst til en lækker sandwich. Det tror jeg, at jeg og Brian snart skal have til aftensmad igen. Vi plejer at lave nogen kyllingesandwiches. Er et navn, som jeg selv har fundet på.

Jespers Torvekøkken leverer ikke kun mad til receptioner. De leverer frokostordninger til virksomheder og mad til selskaber som fx til bryllupper, konfirmationer og julefrokoster.

Alt sådan noget kan I læse om inde på deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar