torsdag den 24. marts 2016

Til påskehygge


I morgen skal vi til påskefrokost
Eller det er nærmere påskeaftensmad. Men jeg tror, at man bare kalder det for påskefrokost.
Men vi skal i hvert fald ud til påskehygge ved min mor. Det bliver bare mig, Casper og min mor.
Det bliver hyggeligt. Vi skal have flæskesteg derude. Nu har jeg glædet mig til at skulle have flæskesteg i flere dage. Jeg plejer ellers ikke at glæde mig sådan til mad. Måske kan det have noget at gøre med, at jeg har været syg. At jeg af en eller anden grund så har haft lyst til noget bestemt mad.I morgen får jeg også fødselsdagsgave af min mor.
Jeg har fødselsdag på lørdag. Der holder jeg ikke rigtig noget, da jeg og Casper har slået vores fødselsdag sammen til midt i april. Men jeg og Casper skal ud at spise på lørdag.
Men i morgen får jeg så gave fra min mor af. Jeg er så spændt på, hvad det er, at jeg får.

I går aftes havde vi Caspers forældre til noget påskehygge. Men efter at vi havde spist aftensmad, så måtte jeg lægge mig ind i sengen, fordi jeg blev træt, og jeg havde det stadigvæk ikke særlig godt efter, at jeg havde været syg i en uge.

Men det var hyggeligt at have dem på besøg. Vi fik lækker mad, som Casper havde lavet. Efter Caspers forældre engang var taget hjem, så vækkede Casper mig, og så tog jeg lidt dessert. Jeg var begyndt at vågne lidt op igen. Men der gik ikke lang tid, så gik vi i seng igen.

I den sidste uge har jeg simpelthen haft sovet så meget. Selvom jeg har gået tidligt i seng, så har jeg kunne sove til sent næste dag og samtidig stadig kunne sove til middag. Og normalt hvis jeg går tidligt i seng, så ender jeg ofte med at ligge vågen om natten, så det troede jeg måske, at jeg ville i nat, fordi jeg var gået tidligt i seng, men jeg havde ikke problemer med at sove.

Nå nok om alt det sygdom.

Casper er til noget påskehygge med nogen andre fra Lidl, så jeg ligger bare herhjemme. Jeg vil snart slukke computeren og sætte en frysepizza i ovnen og så se noget fjernsyn.

I må have en rigtig god påske(:

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Kære Heidi,
    jeg vil ønske du og Casper en god påske. Hyg jer hos din mor.
    Et stort tillykke med fødselsdagen på lørdag:-)
    Maria

    SvarSlet