lørdag den 26. marts 2016

Brug for jeres hjælp


Jeg har lidt brug for jeres hjælp. Eller jeg har brug for noget inspiration.

Herhjemme spiser vi helst økologisk kød eller frilandskød.
Og det er, fordi de dyr har haft det bedre. Og så er der nogen vegetarer, der skriver på Facebook, at så meget bedre har de økologiske dyr det ikke. Jeg går ikke op i, om dyrene har spist økologisk mad. Jeg går op i, at de lever bedre, og det gør dyr, der får økologisk foder og frilandsdyr altså.

Nå, men jeg er generelt ikke særlig glad for at spise kød, da jeg ikke bryder mig om tanken om, at det er et dyr, at jeg spiser, men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kan undvære kød.
Derfor spiser jeg kød fra dyr, der har haft det godt.
Nå, men jeg kunne godt tænke mig at få lidt ideer til vegetaropskrifter
Jeg har linket til en side, så I kan se hvilke opskrifter, jeg ligesom selv har fundet.

Jeg vil gerne vide, om I kender nogen opskrifter på nogen retter, hvor man ikke ligger mærke til, at der ikke er kød i.
Og jeg vil også gerne vide, hvad jer, der ikke spiser kød gør med, får I aldrig boller i karry? Eftersom der jo er kødboller, og hvad med pasta og kødsovs?
Jeg ved, at det lyder lidt underligt med sådan nogen spørgsmål. Men det er retter, som jeg rigtig godt kan lide, og jeg tænker tit på, hvad vegetarer gør. Altså om de bare lader hver med at spise de retter, eller om de har et godt alternativ. Fordi hvis de har, så vil jeg gerne kende til de alternativer, da jeg gerne vil mindske mit kødforbrug. Jeg ved, at jeg ikke kommer til at slippe kød helt, men hvis jeg kan mindske mit kødforbrug endnu mere, end hvad det er i forvejen, så vil det jo kun være godt.

Nu er jeg så ikke den, der spiser allermest kød, men alligevel kunne jeg godt tænke mig lidt inspiration til nogen opskrifter uden kød.

Jeg håber, at der er nogen, der kan og vil hjælpe mig(:

Kram Heidi(: 

1 kommentar:

  1. Du kunne tage et kig her:
    http://anima.dk/opskrifter/aftensmad

    Det er meget nemmere at undvære kød end man går og tror. Til kødsovs kan man fx få noget der ligner kød med samme konsistens, hvis man absolut skal have ''kødsovs''.

    SvarSlet