torsdag den 24. marts 2016

Lidt varmt til halsen


Jeg har i den sidste uge ligget syg med feber, hosten, ondt i ørerne og været forkølet.
Jeg hoster stadigvæk. Og det har nu gjort, at jeg er blevet hæs. Det er blevet bedre i dag end, det var i går. Men min stemme knækker nogen gange midt i ordene. Casper kan nogen gange ikke lade hver med at grine af mig pga. min stemme, fordi jeg lyder så sjov.

Nå, men fordi jeg har haft hostet en del, så har jeg i de sidste par dage haft lyst til en lækker kartoffelsuppe
Den jeg tænker på, det er en, som de har nede på Flammen. Så jeg har bare linket til en opskrift, som jeg har fundet på Isabellas. Casper har sagt, at vi godt kunne prøve at lave en kartoffelsuppe, men jeg ved ikke helt, om jeg har modet på det. Jeg er jo så kræsen, så hvad nu hvis, at den ikke smager godt, så har Casper brugt lang tid på at lave en kartoffelsuppe til mig, og som jeg så ikke kan lide?
Det synes jeg er synd for ham. Men jeg har virkelig lyst til den suppe. Det kan være det ender med, at jeg siger ja til, at han kan prøve at lave en kartoffelsuppe.
Min appetit har ikke været så stor i disse dage. Så noget flydende mad vil sikkert være godt, da jeg så ikke skal tygge så meget. Det er, som om når jeg spiser, at når jeg ikke engang er nået halvvejs igennem maden, så kan jeg ikke spise mere. Så sidder jeg og kæmper med at få det sidste spist. Ofte har jeg måtte opgive. Så jeg har de sidste par dage haft svært ved at finde ud af hvor meget, jeg skulle lave til morgenmad, fordi jeg ikke kan spise det samme som før.
Men jeg tror, at noget suppe vil være godt, da det glider lettere ned pga. det er flydende.

Har I en god opskrift på en kartoffelsuppe(:?

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar