fredag den 4. juli 2014

Svar på klagen


For et godt stykke tid siden, der modtog jeg et brev omkring, at jeg skal betale en måneds kontanthjælp tilbage. Men jeg var ikke enig, så jeg sendte en klage ind, der stod, at det kunne man.

Hvis I vil læse mere omkring min klage til kontanthjælpen, så kan I læse mit indlæg, som jeg skrev tidligere lige Her

Jeg tog det i starten ret tungt, at de mente, at jeg skulle betale nogen penge tilbage, fordi jeg kunne aldrig finde på at snyde, og jeg meldte mig ud af min kontanthjælp den dag, jeg havde talt med en vejleder. Men inden da vidste jeg ikke, om jeg ville begynde på fjernundervisning og hvornår, da jeg havde talt med en anden vejleder, og der kunne jeg ikke få et svar på, hvad de mente med, at de optog løbende.

Jeg tog det lidt hårdt, fordi jeg mener selv, at jeg gjorde alt efter bogen. Jeg søgte først SU efter, at jeg var meldt ud af kontanthjælpen.

Nå men det er ikke det, dette indlæg skal handle om.
En dag modtog jeg et brev fra kontanthjælpen, at de havde vurderet sagen igen, og at de nu mente, at jeg skulle betale 1000kr. mindre end det, de havde skrevet i det første brev.
Men jeg var igen ikke enig, da jeg stadig ikke mener, at jeg har kunne handle anderledes.

Igen sendte jeg en klage. Jeg har for et par dage siden fået brev om, at de har sendt det videre til ankestyrelsen, og i dag modtog jeg et brev om, at ankestyrelsen har modtaget klagen og vil behandle den hurtigst muligt.

Jeg skal nok betale, men først hvis ankestyrelsen siger det.
Forleden læste jeg i avisen, at mange folk på kontanthjælp, eller som havde været det, modtog brev om, at de skulle betale noget tilbage, og at mange af dem endte med at sende en klage tilbage. Kommunerne var presset om økonomien, så de havde fået besked på at kræve penge af folk.
Om hvilken situation det drejede sig i, det ved jeg ikke.


Jeg er meget spændt på, hvad denne sag ender med. Men i brevet fra ankestyrelsen stod der, at de ville behandle den inden for 10 måneder.

Jeg prøver ikke at tænke på denne sag, da det gør mig ked af det.
Nu vil jeg prøve at tænke på noget andet(:

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar