torsdag den 28. februar 2019

Slip af med bagepapiret


I stedet for at bruge bagepapir, når man bager, laver pomfritter i ovnen eller laver noget andet, så kan man bruge bageark i silikone

Der er mange fordele ved at bruge bageark, der er lavet i silikone.
En af dem er, at det kan genbruges. Når man er færdig med at bruge bagearket, så tørrer man det af med en våd klud, og så er det klar til næste gang, at du skal bruge det.

En anden fordel er, at når det ligger i ovnen, så flagrer det ikke rundt. Nogen gange oplever jeg ved almindeligt bagepapir, at det kan flagrer lidt rundt, så det går op foran glasset i ovnen.
Men et bageark i silikone er mere stabilt og ligger fast og solidt på bagepladen.

En tredje fordel, i hvert fald for mig, det er, at vi faktisk glemmer, når vi er løbet tør for bagepapir. Og det er faktisk ofte, når vi skal til og bage boller. Så står vi der og skal til og ud og købe bagepapir.
Men det problem er løst, når man bruger et bageark i silikone.

Bagearket er lavet, så det kan tåle en varme op til 230 grader. Og de er selvfølgelig godkendte til fødevarebrug.

Inde hos Silcofa kan man læse meget mere om det at bruge bageark i silikone og bageforme i silikone.

Man bliver også henvist til deres webshop, hvor man kan købe bageark og bagemåtter osv.

Har I prøvet at bruge bageark i silikone(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar