torsdag den 31. maj 2018

Den nye Jumanji


Hvis du ikke nåede at se filmen Jumanji - Welcome To The Jungle i biffen, så kan man leje den eller købe den inde på Blockbuster.dk

Jeg nåede ikke at se den i biffen, fordi pludselig så gik den ikke mere. Jeg og Brian havde talt om, at vi gerne ville have været inde og se den, men det nåede vi som sagt ikke.

Men så er det godt, at man kan leje den på Blockbuster.dk
Jeg er begyndt at leje en del film inde på Blockbuster. Det er nemt at leje derinde, og de har et stort udvalg af film og serier. De har både gamle og nye film, og det er jeg vild med. Der er mange "gamle" film, som jeg gerne vil gense, men som ikke er til at finde andre steder, men ofte har de dem på Blockbuster.

I den gamle Jumanji film, der kommer junglen ud i menneskenes verden, men i den nye Jumanji, der kommer menneskerne ind i Junglen. I den gamle Jumanji, der var det et brætspil, men i den nye finder nogen teenagere et gammel videospil, og da de starter det, så bliver de slugt ind i junglen, hvor de hver bliver forvandlet til den karakter, som de havde valgt i spillet.

Jeg synes, at den lyder spændende, og jeg har set trailer til den. Jeg synes dog, at den gamle lyder bedre end den nye, men nu har jeg ikke set den nye, så det kan jeg jo ikke helt bedømme.
Men det er sådan en film, som jeg bare skal se, fordi jeg netop er vild med den første af filmene.
Og jeg vil gerne prøve og se den nye, da jeg synes, at det lyder spændende, at det er menneskerne, der kommer ind i junglen.

Har I set denne film(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar