torsdag den 31. maj 2018

En ting, som jeg ikke vil undvære


Der er selvfølgelig mange ting, som jeg ikke vil undvære, men en af de ting, som jeg er rigtig glad for, det er mit skrivebord.
Jeg elsker mit skrivebord. Jeg elsker at sidde ved mit skrivebord. Det kan være, når jeg arbejder, eller når jeg skriver brev til en penneveninde.
På mit skrivebord har jeg blandt andet en sød lille lampe, billeder af mig og babyerne, og en kurv med forskellige washitapes i. Jeg har selvfølgelig mere stående på mit skrivebord.

I mit skrivebord er der skuffer i, og det kan jeg godt lide, da jeg har en masse ting. Der er fx breve fra penneveninder i den ene skuffe, kuverter, kort og klistermærker i en anden skuffe og en skuffe med blandt ting osv.

Hvis du står og mangler et lækkert skrivebord, så synes jeg, at du skal kigge forbi Bivas hjemmeside. De har et stort udvalg af skriveborde

De har både skriveborde med og uden skuffer, så hvis man mangler et skrivebord til ens computer, men hvor man ikke har særlig mange papirer og andre ting, så kan man sagtens have et skrivebord uden skuffer. De har skriveborde i forskellige materialer og i forskellige farver. Så der er rig mulighed for at finde et skrivebord, der passer ind i din stil.

Jeg har virkelig ikke fortrudt, at jeg fik mit skrivebord. Når jeg er hjemme ved mig selv, så sidder jeg faktisk ofte og arbejder ved mit skrivebord.

Jeg synes, at Biva har rigtig mange flotte skriveborde, så hvis du mangler et, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi deres hjemmeside(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar