torsdag den 31. maj 2018

Vi skal til Blåvand


I weekenden skal jeg og Brian til Blåvand. Det er 11 år siden, at jeg sidst har været på ferie der.
Så det bliver sjovt at se det igen.

Hos DanCenter har de mange sommerhuse i Blåvand

De har sommerhuse til både få personer og til mange personer. De har også sommerhuse, hvor man må have hund med. Det er selvfølgelig vigtigt for mig, fordi at jeg har min lille Fox.

De har også luksussommerhuse, hvor der fx er pool, spa eller et aktivitetsrum. Mange af sommerhusene har en lækker have til, hvor der også er en legeplads i haven.

I deres oversigt over sommerhuse, der kan man se, hvor langt der er til vandet, om man må have hund med samt hvor mange personer, der kan være i sommerhuset. Jeg synes, at det er dejligt, at de har stillet det sådan op, så man hurtigt kan "sortere" fra. Fx ved jeg, at jeg ikke skal kigge på dem, hvor man ikke må have hund med. Så man skal ikke ind og trykke på hvert sommerhus for at se, om man må have hund med, og det kan jeg godt lide.

Jeg glæder mig til, at jeg, Brian og vores lille Fox skal til Blåvand. Det bliver dejligt med noget selvforkælelse og bare slappe af.

Hvis du også gerne vil det, så kan jeg klart anbefale dig at kigge forbi DanCenters hjemmeside.

DanCenter har sommerhuse i hele Danmark, så hvis du gerne vil på ferie et andet sted end lige Blåvand, så kan du stadig finde et sommerhus hos dem(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar